Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, η καταγωγή μου όμως είναι από τα Λουσικά, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα.

Σπούδασα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό. Εργάστηκα ως μηχανικός στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Τώρα διατηρώ δικό μου γραφείο στο Παλαιό Φάληρο. Όσο ήμουν στο Υπουργείο περιβάλλοντος μελετούσα την αποκατάσταση  παλιών διατηρητέων κτιρίων. Καθένα με την ιστορία του, καθένα με τη δική του μνήμη. Ο χρόνος, αδυσώπητος γερνάει τα κτίρια όπως και τους ανθρώπους. Έτσι, μέσα απ’ το γράψιμο που ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη προσπαθώ να τον ξορκίσω, να κρατήσω τις δικές μου μνήμες  ζωντανές . Μιλάω αγγλικά και ισπανικά.

Γράφω από μικρό παιδί. Αρχικά ασχολήθηκα με την ποίηση, αργότερα πέρασα στον πεζό λόγο με μια σειρά διηγημάτων. Ξέρω πως δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο, όμως το γράψιμο είναι ο τρόπος με τον οποίο τουλάχιστον μπορώ να τον κατανοήσω. Είναι ο τρόπος που έχω για να μεταδώσω και στους άλλους λίγη απ’ την αγάπη μου για τη ζωή. Ας πούμε πως αυτό είναι το κέρδος μου.